hero-image

Vrijstaand maken

De eerste 5 fotobewerkingen gratis

Upload afbeelding
icon
Simpel

Plaats je eigen opdrachten met onze online configurator

icon
Snel

Standaard binnen 24 uur, spoedleveringen mogelijk

icon
Veilig

Uw gegevens zijn veilig en versleuteld

Vrijstaand maken

Het vrijstaand maken van een foto of afbeelding is een van de handelingen die het meeste wordt gedaan in Adobe Photoshop. Bij het vrijstaand maken van een afbeelding of foto wordt het object uitgesneden, waardoor de achtergrond makkelijk te verwijderen of te vervagen is. Makkelijk gezegd wordt het voorwerp in de afbeelding losgemaakt uit de afbeelding, hierdoor kunnen wij deze makkelijk bewerken op de manier die u voor ogen hebt

hero-image
Krijg de eerste 5 fotobewerkingen GRATIS!
Start bestelling

Toepassing vrijstaand maken foto

Het bewerken van een foto kan voor verschillende doeleinde worden gedaan. Voor zowel online als offline gebruik van de afbeelding. Wanneer u online producten verkoopt zult u als geen ander weten dat de product afbeeldingen die webshop maken. Zo kunnen wij u helpen bij het vrijstaand maken van productafbeeldingen. Voor offline gebruikt kunt u denken aan het opmaken van brochures, folders en of andere toepassingen van foto’s. Heb je wensen voor een specifieke achtergrond kleur of omgeving dan kunnen wij deze makkelijk toevoegen wanneer de afbeelding is bewerkt.

Dropyourimage en fotobewerking

Uit eigen behoeften hebben wij een online configurator ontwikkeld, hierin kunt u tot in detail aangeven op welke manier u de foto bewerkt wilt hebben. Het vrijstaand maken van de afbeelding dient hiervoor als basis voor de bewerking. In de configurator kunt u de afbeeldingen uploaden, wensen aangeven voor de bewerking en de oplevertijd aangeven. Dit is al mogelijk binnen 3uur. Zoals hierboven aangegeven biedt de configurator verschillende opties aan. Deze kunnen worden toegevoegd aan het vrijstaand maken van de afbeeldingen.

1
Specificaties opslaan

Geef in de configurator aan welke specificaties de bestelling moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan: afmetingen, achtergrond verwijderen, spiegelen, retoucheren en nog veel meer ..

2
Bestanden uploaden

Wanneer u de specificaties heeft aangegeven, kunt u snel en veilig de afbeeldingen uploaden die u wilt laten bewerken.

3
Compleet

U kunt de opdracht in uw eigen account controleren en accepteren. Wij gaan direct voor u aan de slag. Levering binnen 24 uur, spoedleveringen mogelijk tot 1 uur.

mobile-image
hero-image
Krijg de eerste 5 fotobewerkingen GRATIS!
Start bestelling