hero-image

Retoucheren

De eerste 5 fotobewerkingen gratis

Upload afbeelding
icon
Simpel

Plaats je eigen opdrachten met onze online configurator

icon
Snel

Standaard binnen 24 uur, spoedleveringen mogelijk

icon
Veilig

Uw gegevens zijn veilig en versleuteld

styling en retouche

Styling en retouche van foto’s kan een wereld van verschil geven in de presentatie van afbeeldingen. Met styling en retouche is het mogelijk om kreukels glad te strijken in kleding, plastic of andere producten. Maar het kan ook een huid van een model egaler maken, sproeten en moedervlekken verwijderen. Labels of stickers op producten kunnen verwijderd worden en ga zo maar door. De mogelijkheden met styling en retouche zijn eindeloos en het resultaat is verbluffend.

hero-image
Krijg de eerste 5 fotobewerkingen GRATIS!
Start bestelling

styling en retouche, wat zijn de mogelijkheden?

Zoals hierboven al even kort omschreven zijn de mogelijkheden van styling en retouche enorm. Hieronder een uitleg over de mogelijkheden.

styling en retouche voor fashion

Fashion op beeld krijgen zoals je dat voor ogen hebt is bijna onmogelijk. Je blijft bijna altijd een kreukel of vouw zien op de foto. Bij styling van kleding zorgen wij ervoor dat de storende elementen op de foto worden geminimaliseerd, zetten we het product recht en indien gewenst symmetrisch. Zo krijg je jouw afbeeldingen van fashion terug met een perfecte uitstraling.

1
Specificaties opslaan

Geef in de configurator aan welke specificaties de bestelling moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan: afmetingen, achtergrond verwijderen, spiegelen, retoucheren en nog veel meer ..

2
Bestanden uploaden

Wanneer u de specificaties heeft aangegeven, kunt u snel en veilig de afbeeldingen uploaden die u wilt laten bewerken.

3
Compleet

U kunt de opdracht in uw eigen account controleren en accepteren. Wij gaan direct voor u aan de slag. Levering binnen 24 uur, spoedleveringen mogelijk tot 1 uur.

mobile-image

Styling en retouche producten

Productfoto’s waarbij een hoekje nog dubbel zit, enorm storend natuurlijk als je dit product wilt verkopen. Met styling en retouche is dit binnen een mum van tijd opgelost. Alle storende elementen van het product worden netjes weggewerkt of geminimaliseerd. Elke beschadiging, krasjes, stof of deukjes worden vakkundig weggewerkt door onze specialisten. Uiteraard zorgen we ook dat het product wordt rechtgezet en indien gewenst maken we het product vrijstaand. Een prachtplaatje kunt u terug verwachten, beloofd. Styling en retouche zal je doen verbazen.

DropYourImage en styling en retouche

DropYourImage heeft een team dat gespecialiseerd is in styling en retouche. Wij luisteren graag naar uw wensen en behoefte om het beste resultaat naar boven te halen. Middels onze online configurator kunt u eenvoudig uw wensen doorgeven voor de styling en retouche van uw afbeeldingen. Zijn er nog vragen of onduidelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u op het gebied van styling en retouche.

Start gratis met styling en retouche

En als klap op de vuurpijl kunt u gratis starten met drie foto’s. Op deze manier kunt u kennis maken met onze service en de kwaliteit van onze styling en retouche ervaren. U zit nergens aan vast en achteraf wordt niets in rekening gebracht op de eerste drie foto’s. Maak vandaag nog een account aan bij ons en laat u verrassen.

hero-image
Krijg de eerste 5 fotobewerkingen GRATIS!
Start bestelling