hero-image

Schaduw

De eerste 5 fotobewerkingen gratis

Upload afbeelding
icon
Simpel

Plaats je eigen opdrachten met onze online configurator

icon
Snel

Standaard binnen 24 uur, spoedleveringen mogelijk

icon
Veilig

Uw gegevens zijn veilig en versleuteld

Schaduw foto toevoegen

Schaduw foto toevoegen kan het verschil maken tussen een verkoop of niet. Sommige producten springen er net iets meer uit als er een schaduw toegevoegd wordt. Dit kan de originele schaduw zijn, maar er kan ook een natuurlijke schaduw worden toegevoegd aan de afbeelding. Door schaduw foto toevoegen kan een foto meer diepte krijgen of een net iets natuurlijkere uitstraling.

hero-image
Krijg de eerste 5 fotobewerkingen GRATIS!
Start bestelling

Schaduw foto toevoegen, wat zijn de mogelijkheden?

Schaduw aan een foto toevoegen heeft kan er voor zorgen dat een afbeelding net iets meer ‘tot leven’ komt. Je kunt een schaduw aan een afbeelding op verschillende manier toevoegen. Omdat we de schaduw op een natuurlijke manier toevoegen aan de foto, kunt u zelf kiezen vanuit welke hoek de schaduw aan de foto moet worden toegevoegd. Voor bijvoorbeeld productfoto’s wordt er vaak gekozen voor het toevoegen van een schaduw om het product iets meer uit te lichten en onder de aandacht te brengen. Een ander veel voorkomende vorm van schaduw foto toevoegen is bij foto’s of afbeeldingen die worden verwerkt in drukwerk of catalogi. De gehele foto krijgt dan een natuurlijk schaduw om wat extra diepgang te geven aan het geheeld.

DropYourImage en schaduw foto toevoegen

Op zoek naar experts voor schaduw foto toevoegen? Zoek niet verder, blijf niet langer zelf proberen om een natuurlijke schaduw toe te voegen aan uw foto’s. DropYourImage kan op elke gewenste wijze schaduw toevoegen aan uw foto. Van kleine tot grote aantallen, van extreem lastige- tot zeer eenvoudige schaduw foto toevoegen. Onze photoshop experts hebben oog voor detail en zorgen keer op keer voor een verbluffend resultaat. DropYourImage zorgt dat u foto’s een natuurlijk schaduw krijgen. Maak gratis een account aan en upload de foto’s waar het om gaat, voeg uw wensen er aan toe in onze online configurator en wij doen de rest. Een extra cadeautje voor u, de eerste drie foto’s zijn geheel gratis.

1
Specificaties opslaan

Geef in de configurator aan welke specificaties de bestelling moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan: afmetingen, achtergrond verwijderen, spiegelen, retoucheren en nog veel meer ..

2
Bestanden uploaden

Wanneer u de specificaties heeft aangegeven, kunt u snel en veilig de afbeeldingen uploaden die u wilt laten bewerken.

3
Compleet

U kunt de opdracht in uw eigen account controleren en accepteren. Wij gaan direct voor u aan de slag. Levering binnen 24 uur, spoedleveringen mogelijk tot 1 uur.

mobile-image

Start gratis met schaduw foto toevoegen

Wilt u weten hoe uw foto’s eruit komen te zien na schaduw foto toevoegen? Start vandaag nog met drie gratis foto’s. Maak een gratis account aan en upload drie foto’s en klik uw wensen aan in de online configurator. Wij zorgen voor een verbluffend resultaat. En oja, geen addertjes onder het gras of langlopende contracten. U krijgt drie gratis foto’s en zit nergens aan vast. Wij gaan graag voor u aan de slag met schaduw foto toevoegen.

hero-image
Krijg de eerste 5 fotobewerkingen GRATIS!
Start bestelling