hero-image

Over ons

Wie zijn wij en wat doen wij

Goede foto’s verkopen!

Maar hoe krijgen we goede foto’s? Met die gedachte zijn Danny en Tom Dropyourimage gestart. Beide hebben zij de nodige ervaring binnen de online wereld opgedaan wat uiteindelijk geresulteerd heeft in een Fullservice Internetbureau, Smartscript. Tijdens het ontwikkelen van webshops en websites voor klanten liepen zij telkens weer tegen dezelfde frustratie aan; slechte kwaliteit foto’s. Je website of webshop kan nog zo mooi ontworpen zijn, maar als de foto’s van slechte kwaliteit zijn is dit niks meer waard. Goede foto’s verkopen beter, zorgt voor een betrouwbare uitstraling en een verbluffende eerste indruk.

Met deze gedachte is Dropyourimage ontstaan. Drop letterlijk je foto’s bij ons en je krijgt het perfecte plaatje er voor terug. Dit doen we snel, in grote aantallen en met hele hoge kwaliteit. En ook nog voor een hele scherpe prijs.

Je mond valt open. Klanten weten niet wat ze zien. De eenvoud, snelheid en kwaliteit van de foto’s zorgt echt voor verbaasde gezichten bij onze klanten. En dat voor een hele scherpe prijs. Wij voegen met onze service waarde toe aan bedrijven, terwijl ze ook besparen in kosten. Stel je voor dat je die productfotograaf niet meer in hoeft te huren, te laten bewerken en honderden, misschien wel duizenden euro’s moet betalen. Maak zelf de foto’s, drop deze bij ons en binnen 24 uur ontvang je met een brede glimlach de foto’s, bewerkt en wel.

Wat zijn de mogelijkheden?


Ook deze zijn enorm. Ook dat nog? Ja, ook dat nog! Wat we in de meeste gevallen doen is een foto vrijstaand maken, een achtergrond verwijderen of foto uitknippen. Aanvullende services zijn o.a. het toevoegen van schaduw aan foto’s, kleurbewerking, kraagmontage (invisible man), retoucheren of een watermerk toevoegen.


Je krijgt bij ons een eigen account. Hier kun je eenvoudig nieuwe orders plaatsen en je specificaties aangeven. Oude orders kun je hier terugvinden en je staat direct in contact met onze snelle klantenservice. Op deze manier kunnen we snel blijven schakelen en jouw wensen op maat uitvoeren.

hero-image
Krijg de eerste 5 fotobewerkingen GRATIS!
Start bestelling

Wie zijn onze klanten?


Ieder bedrijf kan in potentie onze klant zijn. Heeft jouw bedrijf geen marketing afdelig of photoshop specialist in huis? Wij gaan graag voor jullie aan de slag. Dit kan al vanaf 1 foto. Toch kunnen we het grootste gedeelte van onze klanten onderverdeeld in een aantal groepen.

Wij werken veel voor webshops. Webshops hebben heel veel baat bij goede foto’s. hieronder een voorbeeld van een productfoto die wij onder handen hebben genomen. Welke foto verkoopt beter denk je?

Daarnaast zijn een groot deel van onze klanten producenten of groothandelaren. Ook voor deze klanten zijn foto’s van groot belang om de verkoop te stimuleren. In grote aantallen worden de foto’s aangeleverd en wij zorgen voor een consistente collectie aan foto’s retour.

Uiteraard werken we ook veel voor fotografen en fotostudio’s. Als fotograaf wil je niet na een shoot nog uren achter de computer zitten om de gemaakte foto’s te bewerken. Zo zijn er talloze fotografen en fotostudio’s die na een shoot de foto’s uploaden in hun eigen account bij Dropyourimage. Binnen 24 uur hebben zij het resultaat weer terug, bewerkt en wel. Dit scheelt fotografen enorm veel tijd.