hero-image

Kraagmontage

De eerste 5 fotobewerkingen gratis

Upload afbeelding
icon
Simpel

Plaats je eigen opdrachten met onze online configurator

icon
Snel

Standaard binnen 24 uur, spoedleveringen mogelijk

icon
Veilig

Uw gegevens zijn veilig en versleuteld

Kraagmontage van je afbeeldingen

Kraagmontage is een perfecte manier om kleding mooi online te kunnen presenteren. Bij de verkoop van kleding wordt in winkels en showrooms vaak gebruikt gemaakt van een mannequin, een paspop. De paspop geeft de kleding een natuurlijke vorm in de winkel, maar ook op foto’s. Alleen is het niet heel netjes als je de paspop nog niet zitten op webshops. Met kraagmontage verwijderen we de paspop door middel van Photoshop. Op deze manier krijg je perfecte uitstraling van jouw kleding, zonder paspop, op een foto. Wat wil je nog meer? De vorm is nu perfect qua uitstraling, alleen bepaalde delen van de kleding wordt niet zichtbaar door de mannequin. Afhankelijk van het type kledingstuk, kunnen bepaalde delen niet zichtbaar zijn. Bijvoorbeeld, de kraag, binnenkant van een colbert, een mouw etc. Ook hier hebben we natuurlijk een oplossing voor. Maak vooraf ook een foto van het kledingstuk zonder paspop. De ontbrekende delen ‘photoshoppen’ wij net zo makkelijk in de nieuwe foto. Dit is feite het stuk waarop we kraagmontage uitvoeren. We monteren letterlijk de ontbrekende kraag terug in de foto. Dit wordt naast kraagmontage ook wel invisible mannequin of ghost mannequin.

hero-image
Krijg de eerste 5 fotobewerkingen GRATIS!
Start bestelling

Waarom noemen we het kraagmontage?

Kraagmontage dekt niet volledig de lading van de werkzaamheden die in Photoshop worden uitgevoerd. Zoals we hierboven al even hebben uitgelegd, wordt niet alleen de kraag terug gemonteerd in het kledingstuk, ook moet vaak de binnenkant van het kledingstuk, de ondersnede en andere details worden gemonteerd op de foto. Om deze reden wordt het vaak invisible mannequin, invisible men of ghost mannequin genoemd. We zorgen dat de mannequin (paspop) onzichtbaar wordt waarbij de achterliggende delen juist zichtbaar worden. Kraagmontage is dus een klein onderdeel van het proces.

DropYourImage en kraagmontage

DropYourImage heeft een team dat gespecialiseerd is in kraagmontage. De afgelopen jaren heeft dit team de meest uiteenlopende werkzaamheden voor kraagmontage uitgevoerd. Schroom daarom niet om jouw productfoto’s ons toe te sturen. Geen uitdaging is voor ons te groot. Middels onze eigen online configurator kunt u heel eenvoudig uw foto’s uploaden waarvan u de kraagmontage uitgevoerd wil hebben. Vink heel eenvoudig uw wensen aan, wij doen de rest.

1
Specificaties opslaan

Geef in de configurator aan welke specificaties de bestelling moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan: afmetingen, achtergrond verwijderen, spiegelen, retoucheren en nog veel meer ..

2
Bestanden uploaden

Wanneer u de specificaties heeft aangegeven, kunt u snel en veilig de afbeeldingen uploaden die u wilt laten bewerken.

3
Compleet

U kunt de opdracht in uw eigen account controleren en accepteren. Wij gaan direct voor u aan de slag. Levering binnen 24 uur, spoedleveringen mogelijk tot 1 uur.

mobile-image

Start gratis met kraagmontage

Gratis kraagmontage? Jazeker, de eerste drie foto’s worden voor u gratis verwerkt voor kraagmontage. Maak dus vandaag nog een account bij ons aan en ontdek de mogelijkheden. De eerste drie foto’s zijn echt gratis, geen addertjes onder het gras, u zit nergens aan vast. Als u tevreden bent over onze werkzaamheden van kraagmontage of andere services, gaan wij graag met de overige foto’s aan de slag. Zo niet, dan ontvangen wij graag uw feedback om onze services nog verder te verbeteren.

hero-image
Krijg de eerste 5 fotobewerkingen GRATIS!
Start bestelling