hero-image

Kleurbewerking

De eerste 5 fotobewerkingen gratis

Upload afbeelding
icon
Simpel

Plaats je eigen opdrachten met onze online configurator

icon
Snel

Standaard binnen 24 uur, spoedleveringen mogelijk

icon
Veilig

Uw gegevens zijn veilig en versleuteld

Kleurbewerking van de afbeeldingen

Kleurbewerking kan wonderen verrichten voor foto’s. Herken je dat wanneer je de perfecte foto voor je ziet, maar deze niet zo perfect op beeld krijgt? Kleurbewerking is de uitkomst. Of het gaat om kleurbewerking optimaliseren om het maximale uit het beeld te krijgen, het verbeteren van de huidtint van een persoon op de foto of het omkleuren van bijvoorbeeld een productfoto? Kleurbewerking doet wonderen en zorgt voor een professionele uitstraling van uw beeldmateriaal.

hero-image
Krijg de eerste 5 fotobewerkingen GRATIS!
Start bestelling

Kleurbewerking, wat zijn de mogelijkheden?

Hierboven hebben we het al even kort aangegeven maar op het gebied van kleurbewerking zijn er een aantal opties mogelijk. Hieronder de opties op een rijtje.

kleurbewerking optie: omkleuren

Verkoopt u hetzelfde product in verschillende kleuren? Maak één keer een goede foto en wij zorgen dat u de foto identiek terug krijgt in verschillende kleuren. Dit zorgt niet alleen voor consistentie in uw productaanbod, maar voorkomt ook heel veel tijd in het maken van de foto’s. Ook al heeft u bijvoorbeeld de blauwe variant niet op voorraad om een goede foto te maken? Geen probleem. Door middel van kleurbewerking zorgen wij ervoor dat u ook de productfoto ontvangt in de kleur blauw. Kleurbewerking verricht wonderen voor u.

1
Specificaties opslaan

Geef in de configurator aan welke specificaties de bestelling moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan: afmetingen, achtergrond verwijderen, spiegelen, retoucheren en nog veel meer ..

2
Bestanden uploaden

Wanneer u de specificaties heeft aangegeven, kunt u snel en veilig de afbeeldingen uploaden die u wilt laten bewerken.

3
Compleet

U kunt de opdracht in uw eigen account controleren en accepteren. Wij gaan direct voor u aan de slag. Levering binnen 24 uur, spoedleveringen mogelijk tot 1 uur.

mobile-image

Kleurbewerking optie: maximaliseren

Deze optie van kleurbewerking zorgt voor een oogverblindend resultaat. Door de kleur van de foto te maximaliseren kunnen we het perfecte plaatje voor u creëren. Heeft u een foto gemaakt van een aardbeientaart, maar vallen de aardbeien wat grauw uit op de foto? Wij zorgen er voor dat we het maximale uit de kleurbewerking halen. Uw aardbeientaart was nog nooit zo goed gelukt.

Kleurbewerking optie: huidtint

Hiervoor zetten we kleurbewerking in om huidtinten rustiger te maken. Een veel voorkomend probleem bij foto’s van personen is dat veel verschillende huidtinten een onrustig beeld creëren. Doordat vaak persoonlijke foto’s afzonderlijk worden genomen, verschilt de lichtinval met als resultaat verschillend uitgevallen foto’s. Deze optie van kleurbewerking zorgt voor een gezamenlijke uitstraling van persoonlijke foto’s en creëert rust en overzicht.

DropYourImage en kleurbewerking

Heeft u behoefte aan kleurbewerking van uw foto’s. Geen probleem, wij bewerken dagelijks honderden foto’s met de verschillende opties kleurbewerking. Onze Photoshop specialisten gaan graag voor u aan het werk om het maximale uit uw foto’s te halen. Door de jarenlange ervaring zorgen wij voor een snelle afhandeling in combinatie met hoge kwaliteit kleurbewerking. Maak vandaag nog gratis een account aan en start met de mogelijkheden die DropYourImage u biedt. Maak kennis met onze werkwijze, kwaliteit en snelle afhandeling. Wij verwelkomen u graag als klant.

Start gratis met kleurbewerking

Beloon uw aanmelding bij DropYourImage met drie gratis foto’s kleurbewerking. Heeft u andere wensen, geen probleem. Ook dan zijn de eerste drie foto’s gratis. Maak snel een account aan en claim waar u recht op heeft. Wij gaan graag voor u aan de slag.

hero-image
Krijg de eerste 5 fotobewerkingen GRATIS!
Start bestelling