hero-image

Foto uitsnijden

De eerste 5 fotobewerkingen gratis

Upload afbeelding
icon
Simpel

Plaats je eigen opdrachten met onze online configurator

icon
Snel

Standaard binnen 24 uur, spoedleveringen mogelijk

icon
Veilig

Uw gegevens zijn veilig en versleuteld

Foto uitsnijden

Een foto uitsnijden, klinkt heel eenvoudig, kan knap lastig zijn. Als je een vierkant blok moet uitsnijden is dat uiteraard een stuk makkelijker dan wanneer je een fiets met spaken moet uitsnijden. Dit kan zorgen voor veel frustratie, kost veel tijd en de kans dat het netjes wordt uitgesneden is minimaal. Kortom, een foto uitsnijden of foto knippen kan best lastig zijn. Wanneer we een foto uitknippen zorgen we er eigenlijk voor dat de foto loskomt van de achtergrond. Zowel de achtergrond als de uitgeknipte foto kunnen we weer bewerken aan de hand van uw wensen.

hero-image
Krijg de eerste 5 fotobewerkingen GRATIS!
Start bestelling

Foto uitsnijden, waar gebruik je dit eigenlijk voor?

Uitgesnede foto’s worden gebruik voor verschillende doeleinden. Webshops doen niet anders. Zij weten als geen ander dat goed beeldmateriaal de verkoop kan maken of breken. Zorg daarom als je een webshop heb dat je foto’s altijd zijn uitgesneden met een witte of transparante achtergrond. U zult zien dat de verkopen zullen toenemen. Uiteraard wordt foto uitsnijden niet alleen gebruikt voor webshops. Ook voor onder andere; webdesign, drukwerk opmaken, catalogi designen, teamfoto’s die geplaatst moeten worden op de ‘over ons’ pagina van de website en ga zo maar door. Wil je online en offline de uitstraling van uw bedrijf een boost geven, start dan vandaag nog met foto uitsnijden.

Foto uitsnijden en DropYourImage

DropYourImage is gespecialiseerd in foto uitsnijden. Ons personeel heeft jarenlange ervaring met het uitsnijden en uitknippen van foto’s en afbeeldingen. Met oog voor detail en een meedenkende instelling zorgen wij elke keer weer voor een verbluffend resultaat als het gaat om het uitknippen van foto’s. Heeft u grote aantallen foto’s, extreem complexe foto’s of gaat het maar om twee foto’s? Het maakt DropYourImage niet uit, van klein tot groot, wij helpen u met liefde met foto uitsnijden. Om het u nog makkelijker te maken hebben we speciaal voor klanten een configurator ontwikkeld waar u de foto’s gemakkelijk kunt uploaden en middels een stappenplan uw wensen aan kunt geven. Op deze manier ziet u ook direct de mogelijkheden die DropYourImage aanbiedt voor het bewerken van uw foto’s.

1
Specificaties opslaan

Geef in de configurator aan welke specificaties de bestelling moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan: afmetingen, achtergrond verwijderen, spiegelen, retoucheren en nog veel meer ..

2
Bestanden uploaden

Wanneer u de specificaties heeft aangegeven, kunt u snel en veilig de afbeeldingen uploaden die u wilt laten bewerken.

3
Compleet

U kunt de opdracht in uw eigen account controleren en accepteren. Wij gaan direct voor u aan de slag. Levering binnen 24 uur, spoedleveringen mogelijk tot 1 uur.

mobile-image

Start gratis met foto uitsnijden

Bent u nog niet helemaal overtuigd van de mogelijkheden op het gebied van foto uitsnijden of andere fotobewerking? Start vandaag nog gratis met de services die wij aanbieden. Maak nu een account aan en start upload de foto’s die bewerkt moeten worden. U zult versteld staan van het resultaat.

hero-image
Krijg de eerste 5 fotobewerkingen GRATIS!
Start bestelling