hero-image

Afbeelding uitsnijden

De eerste 5 fotobewerkingen gratis

Upload afbeelding
icon
Simpel

Plaats je eigen opdrachten met onze online configurator

icon
Snel

Standaard binnen 24 uur, spoedleveringen mogelijk

icon
Veilig

Uw gegevens zijn veilig en versleuteld

Afbeelding uitsnijden

Wilt u een afbeelding of meerdere afbeeldingen uitsnijden? Afbeeldingen uitsnijden is een vak apart. Hierbij wordt heel nauwkeurig de afbeelding of foto vastgesteld in Adobe Photoshop. Hoe meer hoeken, randen en details de foto heeft hoe lastiger het wordt. Een complexe afbeelding uitsnijden vergt daarom echt de nodige expertise. Als dit gebeurd is kan de uitgesneden afbeelding op verschillende wijze gebruikt worden. Ook kunnen we nu heel goed de achtergrond onder handen nemen, witruimtes toevoegen of juist weglaten. Met een uitgesneden afbeelding kan je alle kanten op.

hero-image
Krijg de eerste 5 fotobewerkingen GRATIS!
Start bestelling

Wat zijn de mogelijkheden met afbeelding uitsnijden

Het antwoord is: Eindeloos. Een afbeelding uitsnijden vergroot de mogelijkheden enorm. Je kunt de uitgesnede afbeelding gebruiken voor alle opmaak werkzaamheden. Denk hierbij aan het opmaken van een folder, de nieuwsbrief, de nieuwe catalogus of een banner voor aan het pand. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Een afbeelding uitsnijden wordt ook wel afbeelding uitknippen genoemd en is perfect voor webshop eigenaren. Doordat de productfoto’s worden uitgeknipt kunnen deze super gepresenteerd worden op de webshop. Elke webshop eigenaar weet dat strakke productfoto’s zorgen voor een hogere omzet.

DropYourImage en afbeelding uitsnijden

DropYourImage is dag in, dag uit bezig met het uitsnijden en bewerken van foto’s. Heeft u één foto die bewerkt moet worden of 5000? Geen enkel probleem. Wij zorgen dat elke foto net zo netjes bij u retour komt. Exact aan de wensen die u voor ogen had. Middels onze online configurator kunt u alle foto’s eenvoudig uploaden en de wensen aangeven. Doordat u bij de configurator verschillende stappen doorloopt, bent u ook gelijk op de hoogte van alle opties die wij aanbieden. Soms is het bijvoorbeeld interessant om naast afbeelding uitsnijden, ook kleurbewerking toe te voegen aan de opdracht. We gaan uiteraard voor het beste resultaat!

1
Specificaties opslaan

Geef in de configurator aan welke specificaties de bestelling moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan: afmetingen, achtergrond verwijderen, spiegelen, retoucheren en nog veel meer ..

2
Bestanden uploaden

Wanneer u de specificaties heeft aangegeven, kunt u snel en veilig de afbeeldingen uploaden die u wilt laten bewerken.

3
Compleet

U kunt de opdracht in uw eigen account controleren en accepteren. Wij gaan direct voor u aan de slag. Levering binnen 24 uur, spoedleveringen mogelijk tot 1 uur.

mobile-image

Start gratis met afbeelding uitsnijden

Wilt u het beste resultaat voor afbeelding uitsnijden ervaren? Start vandaag nog gratis met de diensten van DropYourImages. Maak direct een account aan en ga gratis van start met het bewerken van foto’s. Geen addertjes onder het gras, u zit nergens aan vast. Wij willen alleen aan u laten zien hoe eenvoudig het is.

hero-image
Krijg de eerste 5 fotobewerkingen GRATIS!
Start bestelling