hero-image

Achtergrond verwijderen

De eerste 5 fotobewerkingen gratis

Upload afbeelding
icon
Simpel

Plaats je eigen opdrachten met onze online configurator

icon
Snel

Standaard binnen 24 uur, spoedleveringen mogelijk

icon
Veilig

Uw gegevens zijn veilig en versleuteld

Achtergrond verwijderen van afbeeldingen

De achtergrond verwijderen van een foto is makkelijker gezegd dan gedaan. Het kost veel tijd en de nodige ervaring om professioneel achtergronden te verwijderen van foto’s. De achtergrond verwijderen van foto’s wordt gedaan in Adobe Photoshop. Wat er in feite gebeurd is de afbeelding of foto uitsnijden waardoor de achtergrond los komt. In Photoshop kan de achtergrond bewerkt worden of verwijdert.

hero-image
Krijg de eerste 5 fotobewerkingen GRATIS!
Start bestelling

Toepassing achtergrond verwijderen

Een achtergrond verwijderen van een foto kan voor verschillende toepassingen gebruikt worden. Heeft u een webshop en wilt u dat de productfoto’s netjes zonder achtergrond getoond worden? Of maakt u catalogussen van de nieuwe collectie, tijdschriften waarvoor van de foto’s de achtergrond verwijderd moet worden? Of wilt u een banner laten drukken voor op uw bedrijfspand? Ook hiervoor komt het vaak voor dat de achtergrond verwijderd moet worden van een afbeelding of foto. De toepassingen zijn eindeloos voor foto achtergrond verwijderen. Uiteraard is het ook mogelijk om de achtergrond van uw foto’s en afbeeldingen aan te passen naar een gewenste kleur. Wat veel voorkomt is een witte achtergrond of een transparante achtergrond. Uiteraard is het ook mogelijk om een rode, blauwe of gele achtergrond te kiezen. Geef uw wensen aan en wij doen de rest.

DropYourImage en achtergrond verwijderen

DropyourImage is gespecialiseerd in achtergrond verwijderen van foto’s en afbeeldingen. Onze werknemers hebben jarenlange ervaring met Photoshop en achtergronden van foto’s verwijderen. Deze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij snel en professioneel een foto achtergrond kunnen verwijderen. Om ons volledig te kunnen focussen op foto achtergronden verwijderen, hebben wij een configurator ontwikkelt. Op deze manier kunt u heel eenvoudig uw foto’s uploaden en de voorkeuren aangeven. Binnen 24 uur krijgt u de foto’s terug waarbij wij de achtergrond verwijdert hebben en alle eventuele extra wensen hebben uitgevoerd. Op deze manier kunnen we het proces nog meer versnellen zodat u snel weer aan de slag kunt met de bewerkte foto’s.

1
Specificaties opslaan

Geef in de configurator aan welke specificaties de bestelling moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan: afmetingen, achtergrond verwijderen, spiegelen, retoucheren en nog veel meer ..

2
Bestanden uploaden

Wanneer u de specificaties heeft aangegeven, kunt u snel en veilig de afbeeldingen uploaden die u wilt laten bewerken.

3
Compleet

U kunt de opdracht in uw eigen account controleren en accepteren. Wij gaan direct voor u aan de slag. Levering binnen 24 uur, spoedleveringen mogelijk tot 1 uur.

mobile-image

Gratis starten met achtergrond verwijderen

Start nu gratis met achtergrond verwijderen van uw foto’s. Wij snappen dat u benieuwd bent naar onze service. Daarom kunt u bij ons de eerste opdracht voor achtergrond verwijderen geheel gratis uit laten voeren. Start gelijk met onze service achtergrond verwijderen.

hero-image
Krijg de eerste 5 fotobewerkingen GRATIS!
Start bestelling