hero-image

Achtergrond foto wit maken

De eerste 5 fotobewerkingen gratis

Upload afbeelding
icon
Simpel

Plaats je eigen opdrachten met onze online configurator

icon
Snel

Standaard binnen 24 uur, spoedleveringen mogelijk

icon
Veilig

Uw gegevens zijn veilig en versleuteld

Achtergrond foto wit maken

De achtergrond van een foto wit wilt maken kun je zelf doen als je ervaring hebt met Adobe Photoshop. Echter in de praktijk zien we dat je voor achtergrond foto wit maken de nodige ervaring nodig hebt. Het is een hele precieze klus waar je niet alleen een vaste hand voor moet hebben, je moet ook precies weten waar je mee bezig bent. Anders is het een tijdrovende klus. Onze specialisten snijden perfect de foto uit zodat de achtergrond vrij komt. Deze achtergrond kan bewerkt worden in alle kleuren. Zo kunnen we heel eenvoudig de achtergrond foto wit maken.

hero-image
Krijg de eerste 5 fotobewerkingen GRATIS!
Start bestelling

Doeleinde achtergrond foto wit maken

Of u de foto voor online of offline doeleinden wilt gebruiken, goed beeldmateriaal is heel belangrijk en verhoogt de verkopen. Webshops verkopen veel beter als zij de achtergrond foto wit maken. Ook achtergrond foto wit maken wordt gebruikt voor het opmaken van folders, flyers, brochures of bijvoorbeeld een catalogus. Het is mogelijk om de achtergrond foto wit te maken, maar indien gewenst kunnen we welke kleur voor u toepassen op de achtergrond. Laat ons uw wensen weten en wij gaan er mee aan de slag.

Achtergrond foto wit maken en DropYourImage

Door de jarenlange ervaring van onze Photoshoppers kunnen wij snel en secuur de achtergrond foto wit maken. Ons team van specialisten kent alle tips en trucs van photoshop wat zorgt voor kwalitatief hoogwaardige foto’s waarvan de achtergrond wit wordt gemaakt, transparant, of een andere kleur krijgt. Maak eenvoudig een account aan en upload uw foto’s bij de configurator. Hier kunt u heel eenvoudig de wensen doorgeven die u doorgevoerd wilt hebben bij de foto’s. Stap voor stap wordt u door dit proces begeleidt. Als er toch nog vragen zijn dan horen wij dat uiteraard graag. Neem dan gerust contact met ons op.

1
Specificaties opslaan

Geef in de configurator aan welke specificaties de bestelling moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan: afmetingen, achtergrond verwijderen, spiegelen, retoucheren en nog veel meer ..

2
Bestanden uploaden

Wanneer u de specificaties heeft aangegeven, kunt u snel en veilig de afbeeldingen uploaden die u wilt laten bewerken.

3
Compleet

U kunt de opdracht in uw eigen account controleren en accepteren. Wij gaan direct voor u aan de slag. Levering binnen 24 uur, spoedleveringen mogelijk tot 1 uur.

mobile-image

Gratis starten met achtergrond foto wit maken

Bent u nieuw bij DropYourImage en bent u benieuwd naar de mogelijkheden, kwaliteit en snelheid waarmee wij uw achtergrond foto wit maken? Start gratis met uw eerste opdracht en u zult versteld staan van het resultaat. Begin vandaag nog!

hero-image
Krijg de eerste 5 fotobewerkingen GRATIS!
Start bestelling